Waar wij voor staan

Als familiebedrijf met ruim 90 medewerkers vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt in het team en jezelf kan zijn. Alle afdelingen zijn even belangrijk en vormen de schakels binnen het proces van ontwikkeling, productie en verkoop van contactlens- en oogzorgproducten. Oté opereert wereldwijd, met verkoopkantoren in verschillende landen en alle productie vanuit het Brabantse Uden.

WHY?

Samen gunnen en helpen wij mensen om puur te genieten van alles wat het leven de moeite waard maakt. Het zijn vaak de kleine, eenvoudige dingen van het leven waar geluk te vinden is. Onze zintuigen zijn essentieel om dit geluk te ervaren.

MERKWAARDEN

Oté gelooft in de volgende merkwaarden. In wie we als bedrijf zijn, hoe we met elkaar omgaan, met onze klant omgaan en als bedrijf onze visie en strategie bepalen toetsen we aan de volgende merkwaarden. Dit is waar Oté voor staat en waar ook de mensen die bij Oté (komen) werken zich in moeten kunnen herkennen.

Vooruitstrevend
Met een frisse blik op de toekomst zien we kansen die niet altijd voor de hand liggen. Het glas is bij ons halfvol. Het streven is om iedere dag een beetje te verbeteren; we zijn niet bang om fouten te maken. Met lef en een tikkeltje brutaliteit verleggen we grenzen.

Puur
Authentiek, oprecht en no-nonsense; dat is wie wij zijn. Iedereen mag zichzelf zijn. We zijn duidelijk in onze afspraken en daar houden we ons ook aan. Je zorgt goed voor jezelf en voor een ander. Op Oté kun je bouwen.

Verbindend
Door te delen, groeien we samen. Als één grote familie; met collega’s, klanten en leveranciers. We zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en gunnen ieder het beste. Door onze flexibele instelling vinden we altijd mogelijkheden. De kracht van de persoonlijke aandacht maakt dat we ons thuis voelen bij Oté.

Plezier
Alles wat we doen, doen we met veel enthousiasme. We zijn energiek en werken met plezier. Successen beleven en vieren we samen. Met humor weten wij mensen te raken. We zijn gastvrij en proberen het anderen naar de zin te maken.

Verfrissend
Vrolijk, kleurrijk en optimistisch. Zo kijken we naar de wereld. We doen de dingen net even wat anders en zijn daarin behoorlijk eigenzinnig. We bedenken creatieve en verrassende oplossingen die soms net buiten de comfort zone liggen.